Владимир Путин ще го направи, а ние няма да платим

...
 Владимир Путин ще го направи, а ние няма да платим
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Путин ще го направи, а ние няма да платим нищо

 

Владимир Путин ще го направи, а ние няма да платим нищо, сподели претендентът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп в обществената му мрежа.

Американският публицист Еван Гершкович , който е държан от Русия, ще бъде освободен съвсем неотложно след изборите, само че несъмнено преди да встъпя в служба. Той ще си бъде вкъщи, в сигурност и със фамилията “, разгласи Тръмп.

„ Владимир Путин, президентът на Руската федерация, ще го направи поради мен и за никого другиго, а ние няма да платим нищо “, твърди претендентът за президент.

 2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят 2 мин. 2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят 2 мин. 2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка

Гершкович беше задържан в Русия през март предходната година по обвинявания в шпионаж, които той, неговият вестник Wall Street Journal и администрацията на американския президент Джо Байдън изрично отричаха. Той е прекарал повече от година в московски затвор, без дата за правосъден развой.

Тръмп не загатва за контакти с Путин и не сподели какви учредения има да счита, че съветският водач ще освободи Гершкович. От екипа му прецизираха, че „ има единствено един човек, който може да договаря за безвредното завръщане на журналиста назад при фамилията му – Доналд Тръмп “.

Попитан за обявата на Тръмо, представителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че Владимир Путин „ естествено не е имал контакти с Доналд Тръмп “.

В предишното там се е помещавал Съюзният секретариат за национална защита

От екипът на Байдън обявиха, че освобождението на Гершкович остава незабавен приоритет и упрекнаха Тръмп, че употребява непозволено лишени от независимост американци като политически атрибут.

„ На Доналд Тръмп не му пука за почтените американци, незаслужено затворени от Владимир Путин “, сподели съветникът на акцията на Байдън Ти Джей Дъкло в имейл.

„ Тръмп назова публицистите „ врагове на народа “ и даде обещание да хвърли в пандиза кореспонденти, чието отразяване не му харесва – не толкоз друго от това, което се случва сега с Еван Гершкович в Русия, добавя той.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР